Voor groepen

Zoekt u met uw groep vrienden/collega’s/familie, etc. een locatie voor een heerlijk diner of een gezellige borrel? Bij ons zijn jullie aan het juiste adres!

Diner met een groep: De Kompaan biedt speciale groepsmenu’s op een unieke manier geserveerd. Er is vol op keuze voor ieder wat wils!

Borrelen met een groep: bij ons kunnen jullie de hele avond terecht voor onze unieke biermenu’s, heerlijke bijpassende borrelhapjes en natuurlijk een avond vol gezelligheid.

Groepsactiviteiten: Hierbij zijn jullie bij ons ook zeker aan het goede adres! Denk aan een Moorddiner of een Quizavond in combinatie met diner. Samen met onze partner Achterhoek Experience bieden wij allerlei soorten activiteiten voor een complete avond uit.

Catering: ook bieden wij voor groepen catering op uw locatie aan. U kunt hierbij kiezen voor onze burgermenu’s, maar ook voor onze vleesplanken van The Butcher. Ook onze borrelhapjes kunnen wij op locatie bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons uw complete feest thuis te laten organiseren. Met ons ruime assortiment bieren en andere dranken, verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 0314-843305 of mailen naar info@de-kompaan.nl.