Voor groepen

Op zoek naar een locatie voor jullie groep? We hebben mooie arrangementen voor groepen van 10 tot 250 personen voor een heerlijk diner, een gezellige borrel of een compleet feest.

Klik hier voor onze arrangementen.

We hebben twee ruimtes met elk een eigen sfeer, beide met het typisch ongedwongen Kompaan karakter.

Ons Steaks&Ribs-house heeft een open ruimte met moderne houten en industriële invloeden, een grote bar en een heerlijke open haard. Het Steaks&Ribs-house is in overleg geheel te reserveren, zodat jullie de hele ruimte voor jullie zelf hebben.

Het Bier&Burgers café heeft een sfeervolle inrichting met gezellige hoeken, een lounge met een haard en de tapwand waar je zelf bier mag tappen. In het café geniet je van een uiterst ongedwongen sfeer met de Achterhoekse gezelligheid.

Onderstaande suggesties geven een beeld van de mogelijkheden voor jullie groep:

Diner met een groep: kies uit speciale groepsmenu’s die op een unieke manier worden geserveerd.

Borrelen met een groep: jullie kunnen bij ons terecht voor onze unieke biermenu’s, heerlijke bijpassende borrelhapjes en een avond vol gezelligheid.

Groepsactiviteiten: ook voor een activiteit zijn jullie bij ons ook zeker aan het goede adres! Denk aan een Moorddiner of een Quizavond in combinatie met een heerlijk diner. Samen met onze partner Achterhoek Experience bieden wij allerlei soorten activiteiten voor een complete avond uit.

Privéfeest: we verzorgen de complete avond, u hoeft alleen maar te genieten. De ruimte in Steaks&Ribs is zeer geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Het organiseren en verzorgen van bijvoorbeeld uw bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest kunt u met een gerust hart aan ons ervaren team overlaten.

Catering: ook bieden wij voor groepen catering op locatie aan. U kunt hierbij onder meer kiezen voor een stoere BBQ, onze burgermenu’s, maar ook voor onze vleesplanken van The Butcher. We serveren of bezorgen ook bijzonder lekkere borrelhapjes op locatie. Daarnaast is het mogelijk om ons uw complete feest thuis te laten organiseren, inclusief stretchtenten en meubilair. We brengen dan een festivalgevoel bij u thuis!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefoon: 0314-843305. Mail: info@de-kompaan.nl