Catering

Een catering van de Kompaan is een stoere, eigenwijze catering op restaurantniveau. Graag bespreken we gezamenlijk wat jullie wensen zijn, zodat we een passend aanbod kunnen doen.

*Denk aan een barbecue op locatie, met een BBQ-chef die ter plekke voor u bijvoorbeeld een heerlijk malse bavette, diamanthaas of gamba’s op onze Oklahoma Smoker bereid. Zie onze Barbecue Arrangementen voor meer info.

*Ook met de Buffet Experience haalt u een kwalitatief hoogwaardig diner in huis.

Wilt u liever zelf een arrangement samenstellen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

*Planken met bijzondere hapjes of mini-burgers als rondgang op uw feest of bijeenkomst behoren ook tot de opties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan tot het verzorgen van een uitgebreid walking dinner of een bitesbuffet.

*De Kompaan kan er ook voor zorgen dat uw complete feest door ons georganiseerd wordt. Zo hoeft u zelf alleen nog maar te genieten. Onze stretchtent kan op bijna elke locatie opgezet worden (zie foto), waardoor uw gasten een heerlijke festival-ervaring beleven.

Voor meer informatie kunt u altijd een mail sturen naar: info@de-kompaan.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0314-843305.