Quizavond

Met uw groep kunt u kiezen voor onze ‘Voetbalquiz’, het ‘De wereld draait door’ spel of één van onze andere activiteiten. In samenwerking met onze partner (Achterhoek Experience) kunnen wij voor iedere groep een geschikte activiteit aanbieden.

Erg populair is de Titanenstrijd.

Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat zijn jullie vandaag. Er zal een spannende strijd ontstaan tussen de teams! De groepen worden verdeeld en er worden 12 verschillende rondes gespeeld. De meest gekke opdrachtjes, quizvragen en uitdagende spelletjes komen aan bod tijdens deze activiteit. Omdat je als team samenwerkt, zal iedereen zijn of haar kwaliteiten goed benutten.

Iedere ronde nieuwe kansen om te winnen, maar vooral samenwerking zal leiden tot een geslaagde, en vooral hilarische dag!

De activiteit duurt ongeveer 3 uur met een pauze middenin. Graag maken wij er samen met u een perfecte en geslaagde dag van!

Vanaf 12 personen
Prijs: € 24,50 p.p. inclusief een drankje.

Bovenstaande activiteit is slechts een voorbeeld. Graag verstrekken wij u meer informatie over al onze activiteiten, die u op alle manieren kunt combineren met een drankje, borrel of een (uitgebreid) diner.