Moorddiner

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Moorddiner: €49,50 p.p.
Bestaat uit: Moordspel met spelbegeleider, 4-gangen diner en twee drankjes naar keuze*

– Moordlunch (alleen op zaterdag): €37,- p.p.
Bestaat uit: Moordspel met spelbegeleider, lunch geserveerd in drie rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en jus d’orange

* Keuze uit fris, Grolsch pils en wijn

MOORDDINER
In het Amphion Theater speelt op een avond de nieuwste show. Na de pauze gaat het doek open en daar ligt plotseling het levenloze lichaam van niemand minder dan Chantal Janzen! Ze is vermoord! Maar door wie? Waarmee is ze om het leven gebracht en hoe is ze in het Amphion Theater terecht gekomen? De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Tijdens een heerlijk diner wordt uw groep verdeeld en in verschillende rondes krijgt u steeds meer aanwijzingen. Als echte detectives probeert u de moordzaak op te lossen. Wie van u is de echte Sherlock Holmes en lost de moord op?

Deze activiteit is een dinerspel, waarbij u gedurende de activiteit aanwijzingen kunt verdienen om de moordzaak op te lossen. In diverse rondes worden er gerechten op tafel gezet en tussen alle rondes door worden de spellen uitgevoerd. Het is een leuke activiteit, waar iedereen bij betrokken wordt en zijn/haar kwaliteiten kan laten zien.

MOORDLUNCH
Het moorddiner is nu ook als lunchvariant te boeken (alleen op zaterdag). ’s Middags gaat u met z’n allen aan de slag om de dader, het moordwapen en de moordlocatie te achterhalen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Het moorddiner wordt verzorgd samen met onze partner Achterhoek Experience.